Bloğuma hoşgeldiniz güzellikler.....




22 Şubat 2012 Çarşamba

BİRİLERİ GENÇ KALMANIN SIRLARIMI DEDİ .. !!!!!!!!!!!!!


Yüzde birkaç kırışıklık, saçlarda beyaz bir örtü... Bunlar "yaş almanın" olağan belirtileri. Fakat, zamana karşı sapasağlam ayakta durmak sizin elinizde.Söylemesi kolay diyeceksiniz. Ama tamamen olmasa da genç ve dinç yani sağlıklı ,kaliteli yaş almak için yapabilecekleriniz o kadar da zor değil.

1. Eğer Sigara İçiyorsanız Hemen Bırakın!

Sigara bağımlılığı cildinizde yol açtığı olumsuzluklar nedeni ile her zaman yaşınızdan daha büyük gözükmenize neden olacaktır. Güzel bir cildin yanısıra daha sağlıklı bir hayat için sigara içiyorsanız mutlaka bu bağımlılıktan kurtulun.

2. Solaryum ve Güneşin Altında Asla Saatlerce Kalmayın!


Güneş ışınlarının zararlı etkilerinin en yüksek olduğu saatler olan 10.00 ile 16.00 arasında direkt güneş altında kalmamaya özellikle önem verin. Bu saatlerde güneş altında olmanızı gerektiren işleriniz varsa da mutlaka koruyucu krem ya da şapka kullanın.

3. Güneş Kremi Olmadan Asla!

Cildi gençleştiren, güneşin ışınlarından koruyan güneş kremleri; taptaze ve genç bir tenin en büyük sırlarından. Siz de daha güzel bir cilt için güneşe çıkarken mutlaka UVB ve UVA korumalı kremlerden kullanın.

4. Cilt Kanserine Karşı Tedbiri Elden Bırakmayın!

Teninizdeki değişimler sizi korkutacak boyutlara ulaştıysa mutlaka bir doktora görünün ve cilt kanseri riskine karşı rutin kontroller yaptırmaktan asla vazgeçmeyin.

5. Cildinizi Şımartın!

Nemlendirici kremler ve cihazlar, cildi güzelleştiren kozmetik ya da dermatolojik bakım ürünleri kullanarak cildinize hak ettiği bakımı gösterin.

6. Sağlıklı Beslen, Sağlıklı Kal!

Dengeli ve sağlıklı beslenme genç ve diri bir cildin temel taşlarını oluşturuyor. Sağlıklı besinler tüketmenin yanında bol bol su tüketimini de ihmal etmeyin.

7. Yaşlanma Karşıtı Ürünleri Mutlaka Deneyin!

50 yaş ve üstü kadınların daha genç bir cilde sahip olması için en önemli yardımcılarından biri anti-aging ürünleri. Yaşlanma karşıtı kremler, serumlar içlerinde bulundurdukları kolojen ile yaşlanan hücrelerin yeniden inşasına ve sarkan derilerin toparlanmasına yardımcı olur.

8. Gençleştirici Yöntemler Hakkında Daha Çok Bilgi Edinin,

9.Geçmişi Affedin......Ruhunuzu Özgür bırakın......

İlerleyen yaşlarınızın size getirdiklerinden korkmayın, tüm olanları geri çevirmek mümkün. Estetik cerrahiden kozmetiğe, ilaç kullanımından lazer tedavisine kadar tüm yolları öğrenin, her zaman canlı ve genç bir tene sahip olun.

Sizin için hangi sistem uygundur, beklentinizi karşılarmı ? Olumsuzluklar olabilirmi ?.Tüm bu yanıtları konusunda yetkili kişilerden aldıktan sonra kesin kararınızı verin.
                                                    İyi araştırın ki yaptırdığınıza pişman olmayın..

                                                                               Sevgiler

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.