Bloğuma hoşgeldiniz güzellikler.....




18 Mart 2012 Pazar

SELÜLİT İÇİN ÖNERİLER


Yaz gelmeden hazırlık yapmaya başlayalım. Özellikle zor incelen ve sıkılaşan bölgeleriniz için sizi çok mutlu edecek bir formül yazacağım bu yazımda.   
Malzemeler :
- 1 Büyük demet ısırgan otu (şimdi tam zamanı ) ,
- 10 Adet aspirin,
- 4 Adet limon,
-  20 Damla biberiye yağı,
- 20 Damla kekik yağı,
- 10 Damla portakal yağı.

Isırgan  temizlenir rondo da  ezilir. Tamamen ezdikten sonra poşet içine alıp buzdolabında 1 gece bekletilir.

Buzdolabından çıkarılan  ısırgan poşeti ile beraber ılık suda 10 dk  bekletilir. Geniş gözenekli tel süzgeçten geçirilir..Ezilmiş ısırgan posasının içine yağlar karıştırılır. Aspirinler ılık su ile ezerek karışıma ilave edilir.Limon suları  eklenir ..İyice karıştırılır.
Kıvamı akışkan olmalı. Koyu olursa limon suyu ilave edilir. Mutlaka cam kapta ağzı kapalı saklayın. Selülit canavarı losyonu nuz hazır.

Miktarlar oranlar ölçüsünde arttırılabilir. Buzdolabında uzun süre saklanabilir.Her kullanım öncesi çalkalanmalıdır.En iyi sonuç vücuda masajla uygulandıktan sonra streçle sarılarak elde edilir.Bir gün ara ile uygulanır.Düzenli su içilmelidir.
Vücutta 2 saat kalması gerekir. ( sıcaklığına dayanamaz iseniz daha erken temizleyebilirsiniz.) Duş alınmadan ıslak kese ile temizlenebilir.Hassas vücutlar uygulama ve temizlik sonrası kantaron ve buğday yağı ile masaj yapabilirler..
Özellikle diz kapağından bele kadar olan bölgelere dairesel olarak masajla sürülmeli,bikini bölgesine fazla yaklaşılmamalı.Allerji ihtimaline karşı hazırlanan karışım diz kapağının iç bölgesine sürülüp beklenmeli.Rahatsızlık verici bir durum yoksa uygulama yapılmalıdır..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.