Bloğuma hoşgeldiniz güzellikler.....




10 Aralık 2012 Pazartesi

DOĞAL VE ORGANİK CİLT ,SAÇ VÜCUT ÜRÜNLERİ YAPIMI


  Kullandığınız kozmetik ürünlerinin %60’ı cildiniz tarafından emilerek dolaşım sisteminize karışır.
  Organik kozmetik ürünlerinde kullanılan hammaddelerin cildiniz gibi, vücudunuza da yararları var. Örneğin, içerikleri baharatlı ürünler cildiniz tarafından emilince, vücudunuzda da rahatlatıcı his yaratır, duyularınızı harekete geçirir.
  Alüminyum bazlı ürünler yerine, mineralli makyaj malzemeleriyle daha az kullanarak daha çok başarı sağlayabilirsiniz çünkü bunlar diğerlerinden daha konsantredir. Yani daha az kullanımla, hem daha güzel hem daha sağlıklı görünebilirsiniz.
  Alerjik bünyeniz, güneşten zarar görmüş bir cildiniz varsa, çok büyük bir ihtimalle organik ürünler size göredir. Organik kozmetik bitkisel ürünler içeriklerinden ötürü cilde alerji verme ihtimali yok denecek kadar azdır. Öte yandan bilhassa hasar görmüş ciltlerde organik ürünler çok güzel sonuçlar vermektedir. Neticede her şey gibi cildimiz de doğal olanı sevmektedir.
  Kozmetikler her kullanımda dolaşım sistemine girer. Spreyler, parfümler ve pudralar solunum yoluyla, dudak ürünleri yutularak, göz çevresi için pazarlanan ürünler de o bölgedeki ince deri ve mukoza tarafından emilerek… Diğer cilde uygulanan ürünler ise deri üzerinde bulunan gözeneklerden vücudumuzun içerilerine girmektedir. Bundan dolayı mutlaka organik bitkisel ürün kullanılmalıdır.

Tüm bu bilgilerden sonra kozmetik ürünlerinizi  kullanırken içiniz ne kadar rahat .Gerçekten doğal mı .? Organik olarak satılanlar organik mi ?.Cildimiz , saçlarımız ve bedenimiz için ürün alırken içerik okuma alışkanlığımız var mı ?. Etiketlerin üzerinde yazılan karınca duası benzeri yazıları okusanız da anlayabiliyor muyuz..?

Peki tüm bu soruların cevaplarını nasıl bulabiliriz.?
Gerçekten içeriğini , etken maddelerini kendinizin seçtiği, size özel bakım ve güzellik ürünleriniz olsun istemez misiniz. ?.Tüm cilt ve saç sorunlarınız özel ürünler hazırlayıp güvenle kullanabilirsiniz.

- Bebekleriniz için şampuan, pişik kremi, duş jeli,
- Çocuklarınız için şampuan, duş jeli,diş macunu,
- Hassas ciltler için özel temizlik ürünleri,
- Gençlik ve güzelliğiniz için , bakım krem ve serumları,
- Sorunlu el ve ayaklarınız için krem,pomad vb..
- Organik ve doğal sabun. ( Tüm cilt tipleri için )
- Selülit ve masaj kremleri .
- Oda kokusu,
- Kişiye özel parfüm.

Yani tüm kozmetik ihtiyaçlarınızı bizim danışmanlığımız ve malzeme desteğimizle üretebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.