Bloğuma hoşgeldiniz güzellikler.....




25 Haziran 2013 Salı

SABUN ATÖLYESİNDEN SON KARELER




 Lavantanın rahatlatıcı , ferahlatıcı , uyarıcı etkisi ve hoş kokusu tazelik ve canlılık verir. Vücut kokularını giderir.Kan dolaşımını hızlandırır.Yağlı ,sivilceli akneli, lekeli, hassas tüm cilt tipleri için uygundur.Sabunlarımız tamamen organik içeriklidir.Saf zeytinyağı, hindistan cevizi yağı, she butter,  lavanta öz yağı ve lavanta çiçeklerinden oluşur.Bileşimindeki lavanta yağı ve çiçeği ile cildi tahriş etmeden temizler, nemlendirir,  antiseptik etkisi ile doğal koruma sağlar. Cildiniz ve vücudunuz için güvenle kullanabilirsiniz.



Papatyanın şifalı gücü asırlardır bilinir. Biz cildiniz ve vücudunuz için sabunlarını yaptık.İçeriğindeki papatya yağı sayesinde iltihap giderir , selülit tedavisinde kullanılır.Cilde parlaklık ve canlılık verir. Özellikle kuru ve mat ciltler için önerilir.Yoğun nem sağlar.


Biberiye  cildi derinden temizlediği için mikropların sebeb olduğu akne ve sivilceler ve cilt  sorunlarında son derece yararlıdır.  Özellikle yağlı ,akneli cilt ve saç için mükemmel temizleyicidir. Selülit ve vücutttaki diğer sorunlar için de oldukça etkilidir.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.