Bloğuma hoşgeldiniz güzellikler.....




19 Temmuz 2013 Cuma

LİMONLU , AYNISEFA ÇİÇEKLİ SABUNLAR


Pure olive oil, lemon oil, calendula oil, coconut oil, this soap is the soap combined with rich content ..; stain leads, brightens, antibacterial, gives intense moisture, disinfects ..

Sağlıklı ve ışıltılı cilde sahip olmak için sadece rutin temizlik
işlemi yeterli değildir.Özellikle
mevsim sonu ve başlarında kürler halinde cildinizin ihtiyaçlarını gözden geçirmeli ve ona göre bakımlar yapmalısınız..Kalın , karma ve sorunlu ciltlerin temizliği ve bakımına daha fazla özen gösterilmeli.Temizliği ve bakımı için cilde özel ürünler seçilmeli.Günlük ve haftalık bakımlarında peeling ve maske uygulaması yapılmalıdır.
Yağlı ve akneli ciltlerin temizliğinde en çok yapılan hata , aşırı arındırma işlemleridir.Cildin yağdan tamamen arındırılması sağlıklı değildir. Yapılması gereken nemini ve yağını dengeleyen doğru ürünler kullanmaktır.
Eğer bu konuda yeterli bilgi ve deneyime sahip değilsek mutlaka bir uzman desteği almalıyız.
 Doğru temizleme işlemi yapmadığımız için sağlıksız ve sorunlu ciltle karşılaşırız.
Günlük cilt temizliğinde sabun kullanımı çok yaygın değil. Sanayi üretimi sabunlar cilt temizliği için uygun olmayabilir.Doğal ve organik sabunların içeriğinde cilt için gerekli bitkisel yağlar kullanılır.
Burada yapmanız gereken cilt tipinize ve cildinizin ihtiyacına uyan doğru sabunu seçmek.
Limon yağı aşırı hassas ciltler dışında tüm cilt tipleri için faydalıdır.Leke açar, aydınlatır, dezenfekte eder, siyah nokta oluşumunu önler,ince çizgileri hafifletir. Yağlı ve karma ciltlerde nem ve yağ dengesini korur.
Aynı sefa yağı yoğun nem verir, onarır , iyileştirir, sakinleştirir. Ciltteki kızarıklıkları giderir.
Saf zeytinyağının cilt ve saç için faydaları saymakla bitmez.Besler, onarır, bakım yapar, aydınlatır.

İşte bu resimlerde gördüğünüz sabunlar tüm bu ihtiyaçları karşılar.Günlük cilt temizliğinizde kullanabilirsiniz.Hatta hafta da 2 kez maske olarak da uygulayabilirsiniz.
Doğal sabunların maske olarak kullanımını bir kez daha tekrarlayalım .
Eller yıkanır ilk köpük akıtılır.Tekrar köpük oluşturulur ve göz etrafı hariç cilde yayılır.İkinci kez köpük oluşturulur cilde yayılır.Bu işlem 3 kez tekrarlanır.Ciltte sabun köpüğünden maske oluşur.İlk uygulamada 3dk sonra cilt durulanır.Sonraki uygulamalarda daha fazla beklenebilir.İlk uygulama sonrası hafif yanma , batma hissi ve kızarıklık olabilir.Durulama sonrası geçer.
Doğal ve organik sabun kişiye özel olmalıdır.Sizin cildiniz için uygun olan diğer bir kişi için değildir..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.