Bloğuma hoşgeldiniz güzellikler.....




30 Ekim 2012 Salı

MUCİZE YAĞ ARGAN


 Argan Yağı Faydaları

Cilt hücrelerini yenileyerek cildin yaşlanmasını önlemeye yardımcı olan  Argan Yağı, cildi çevresel etmenlere karşı da korumaya yardımcı olur. Özellikle yazın kuru sıcağından, kış günlerinin soğuk havasından cildinizi korumaya yardımcı ve bir kalkan görevi üstlenen  Argan Yağı, cildinizin yenilenmesine yardım eder.

Kadınların vazgeçilmezi olan güzellik, Argan Yağı ile bir tutkuya dönüşüyor. Argan Yağı, içerisinde barındırdığı Omega 9, Omega 6, Steroller, felurik asit, E vitamini ve güçlü antioksidanlar sayesinde gençlik iksiri olarak da görülebilir.

Son yıllarda (anti-aging) yaşlanmaya karşı kullanılan Argan Yağı, sizi geçmiş güzelliğinize geri götürmenize yardımcı olacak. Özellikle nemlendirici özelliği ile daha kullanır kullanmaz etkisini gösteren Argan yağı, kuru ciltlerin nemlenmesine, yağlı ciltlerin yağ dengesini sağlamaya yardımcı oluyor. Zaten kozmetik üretiminde de kullanılan Argan Yağı, çok kısa bir sürede cildi nemlendirebilen, cilt hücrelerinin yenilenmesini sağlayan bir özelliğe sahip. Argan Yağı'nın bu başarısı da birçok bilimsel araştırmayla desteklenmektedir. Uzmanlar da Argan Yağı'nın daha başka hangi yararı var bunu bulmak için kolları sıvamış olduklarını söylüyorlar.

Yaşlanmayı Geciktirmeye Yardımcı (Anti-Aging) Etkisi

Argan Yağı cildi yumuşatmaya, nemlendirmeye ve cildi kurumaya karşı korumaya yardımcı olur.
Gündüz ve gece kullanımıyla kuru ve nemli cilt arasında denge kurmaya yardımcıdır.
Geceleri tüm cilt tipleri için harika bir etki oluşturmaya yardımcıdır. Uyku boyunca cildin yenilenmesine yardımcı olur ve cildin yaşlanmasına karşı savaşır.
Nemlendirmeye yardımcı etkisi çok güçlüdür; cildi dışarıdan gelecek güneş, kötü hava, soğuk, çatlak ve gerginliklerin oluşumunu önleyerek erken yaşlanmanın önüne geçmeye yardımcıdır.
Kahverengi Noktaların, Yüzdeki Sivilcelerin ve Boyun Çizgilerinin Giderilmesine Yardımcı

Argan Yağı yüze haftada 2-3 defa olmak üzere hafif bir masaj ile cilde yedirilerek uygulanmalıdır. Maksimum etkinin sağlanması için tercihen gece yatmadan önce uygulanmalıdır. Eğer sivilceniz varsa yatmadan önce yağı pamuklu bir çubukla da yüzünüze uygulayabilirsiniz. Argan Yağı mutlaka temiz bir cilde uygulanmalıdır. En iyi etkinin sağlanması için yağı uygulamadan önce buhar banyosu yapınız ya da en azından haftada bir kez, normal banyo yaptıktan sonra Argan Yağı'nı vücudunuza uygulayın ve rahatlayın. Sonucu çabucak göreceksiniz. Cildiniz daha pürüzsüz ve yumuşak olacak ve ipeksi bir his uyandıracak.

Selülit ve Çatlak İzleri

Argan Yağı'nı mevcut güzellik kreminizle değiştirmeniz güzellik uzmanları tarafından da önerilmektedir. Çünkü Argan Yağı %100 doğal bir üründür. Ciltteki çatlakları önlemesi ve cilde tekrar elastikiyet kazandırması açısından çok faydalı yardımcı bir üründür. Argan Yağı kullanımıyla birlikte pek de estetik olmayan bu çirkin izler silmeye ve cildinizin elastikiyet kazanmasına yardımcı olur.

Göğüs Bakımı için mükemmel bir yardımcı ürün
Argan yağı göğüs ve göğüs bölgesi bakımı için mükemmel bir yardımcı üründür. Göğüslerin forma girmiş, daha sıkı ve nemli bir hale gelmesine yardımcı olacaktır.

Argan Yağının  Saça Faydaları
Argan Yağı’nın içinde bulunan E vitamini güçlü bir antioksidandır.Argan Yağı, saça zaman içinde zarar veren serbest radikallerle savaşarak saçın zarar görmesini engeller.  Aynı zamanda saçlı derideki kan dolaşımına da yardımcı olarak sağlıklı bir saç için gerekli bir koşulu  yerine getirmiş olur. E vitamini epidermiste 6 ay boyunca depolanabilmektedir. Bu nedenle bir uygulamayla bile uzun süren bir etki elde edilmektedir.Argan Yağı kuru, kırılgan ve solgun saçlarınıza parlaklık ve canlılık kazandırır.Bir miktar yağ saç diplerinden başlayarak masajla deriye yedirilir.Saçın tamamına da sürülür ve ılık havlu ile sarılarak  bir saat kadar bekletilir.
Bir uygulama ile bile sizi mutlu edecek sonuçlar alacaksınız.

NOT : Gerçek Argan yağı içindir yazılanlar.Taklitlerinden sakınınız...!!!!!!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.